Beszámoló a 5. Fejlődj csoportról

Sziasztok,

A februári Fejlődj csoporton az előző alkalommal elindított izgalmas, Asztrológia és analógiás ismeretek témában haladtunk tovább. Megtanultuk, hogy a születésünk idején és helyén megfigyelhető bolygóállások alapján rengeteget tudhatunk meg a személyiségünkről. Megismerkedtünk születési képletünkkel, a legalapvetőbb asztrológiai fogalmakkal – bolygók, tengelyek, házak, fényszögek – és az egyes bolygók jelentéstartalmaival. Megérthettük, hogy minden jegynek megvan a maga fejlődési útja, mely szerint alsó-, közép- és felső szinten tudjuk életünk során saját jegyünket megélni.

Ezt követően az egyes csillagjegyek mindhárom szintjének legfontosabb jellemzőin haladtunk végig, és minden résztvevő a saját képlete alapján egy alaposabb elemzést is kaphatott. Ámultunk, és olykor jókat derültünk azon, hogy mennyire helytálló jellemzésekkel szembesültünk.

Barátkoztunk kicsit a „függőleges gondolkodással”, mely szerint az asztrológiában analógiás láncolatokban juthatunk el a lényeges összefüggésekig.

A nap végén egy kis játékra is jutott idő; a résztvevők ruházatának, cipőjének színe, és egyéb különböző szimbólumok alapján próbálkoztunk a jártasságot szerezni az analógiás gondolkodásban.

Szeretettel várunk márciusban!