Közösségfejlesztés

A Mentálmorfózis Alapítvány célja az, hogy egymást támogató közösségek alakuljanak ki. Az egyéni rezilienciát – rugalmas ellenállási képességet – a biztonságos és támogató szociális kapcsolatok erősítik.

Családi közösségek és közös érdeklődésű emberek közösségét szeretnénk kialakítani, fejleszteni és fenntartani. Ebben szakembereink mind a szervezésben, mind a csoportok támogatásában jelenlétet biztosítanak.

Csoportos fejlesztések, önismereti és készségfejlesztő csoportok, csoportos meditációk által fejleszthetik a résztvevők önmagukat. A csoportokat képzett szakemberek vezetik. Kisebb csoportos fejlesztéseken, terápiákon való részvételre is lehetőség van (pl. családterápia, párterápia, kisebb csoportok együttműködésének fejlesztése, közös célok meghatározása és elérése csoportos coaching eszközökkel vagy facilitálással támogatva).

A környezetet a Mentálház biztosítja, mely önsegítő csoportok és a test-lélek-szellem egységére vágyó, azok valamelyikében fejlődni kívánó közösségek kialakulására és fenntartására ad lehetőséget.